Op dinsdag 14 mei 2024 hebben we een hele gezellige Vrijwilligersdag gehad in Elst. Deze dag werd door drie vrijwilligers georganiseerd. We begonnen bij wijngaard Keulenhof, waar mede-eigenaar Arjan Stam ons verwelkomde. Na een korte introductie kreeg iedereen een heerlijk lunchpakket, verzorgd door Gerard Kerkhof. Daarna een rondleiding door de wijngaard met gepassioneerde uitleg en beantwoording van de vele vragen. Tot slot de wijnproeverij met 2 witte wijnen en een rosé. De Keulenhof heeft recent meerdere gouden en zilveren prijzen gewonnen met zijn wijnen. Elke zaterdag- en zondagmiddag kun je er wijn kopen, Mussenbergsestraat 5.
Op de fiets terug naar Elst voor een afsluiting met koffie of thee en een heerlijke appeltaart bij Cosy Next door op de Willemsstraat.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *