In de Gemeente Overbetuwe zijn in totaal 10 huiskamers; bijna in elk door één. De huiskamer is een laagdrempelige ontmoetingsplek in het dorp, waarbij ontmoeten, verbinden en sociale cohesie centraal staan. Het is toegankelijk voor iedereen die behoefte heeft aan een praatje, het geven en ontvangen van aandacht, het lezen van een krant, ondersteuning zoekt bij hulpvragen. Dit alles onder genot van een lekker bakje koffie. Zowel jong als oud is welkom in de huiskamer.

Voor meer informatie kun je/kunt u een flyer ophalen in de huiskamer bij jou/u in het dorp of bij het gemeentehuis/Elst. Of kijk op huiskamersoverbetuwe.nl of mail naar info@huiskamersoverbetuwe.nl

We zien jou/u graag verschijnen in één van de huiskamers, tot dan!

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *