Vier maal per jaar nodigen we een basisschoolklas uit. Op donderdag 14 december kregen we hoog bezoek: de kinderen van groep 5/6 van OBS De Zonnepoort uit Westeraam hadden zelf gemaakte Kerstkaarten en kwamen die uitreiken aan de bezoekers van de Huiskamer.  Dat in het kader van schoolthema van jong naar ouder. In twee groepen van 14 gingen ze om beurten in gesprek en deelden hun kaart uit. Zowel jong als oud reageerde tijdens en na afloop heel enthousiast. Voor de kinderen was er na afloop een pakje drinken, een appel of mandarijn, een door een bezoekster gehaakte engel voor in de kerstboom en als extra verrassing een mooi kookboek voor kinderen.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *