Eva
Rosalien

Op donderdag 7 december werden de dienstdoende vrijwilligers van de Huiskamer even door voorzitter Hester en de bezoekers in het zonnetje gezet. Een dag later op vrijdag zijn alle vrijwilligers van de Huiskamer gratis verwend door Eva en Rosalien van de Zoutkamer. Na ontvangst met koffie en thee mochten we in twee etappes gebruik maken van de zoutkamers en ons onderdompelen in de relaxte sfeer. Eva gaat 1 februari met pensioen en Rosalien neemt dan de Zoutkamer over. Heel erg bedankt dames.

Aansluitend gingen alle vrijwilligers van de stichting (De Soeptafel regelt het zelf) op uitnodiging van het bestuur naar de overkant om in restaurant L’ Italiano getrakteerd te worden op heerlijke Italiaanse gerechten. Ook Eva en Rosalien van de Zoutkamer en Tessa en Richard van Aster Uitvaartzorg waren van de partij. Aan het eind werd iedereen nogmaals bedankt voor zijn of haar inzet en getrakteerd op onze eigen foto/maand/jaarkalender met daarop alle verjaardagen van de vrijwilligers. 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *