Vorig jaar hebben we voor het eerst de dinnershow georganiseerd: een gezellige middag/avond voor senioren met bekende lokale artiesten. Dat gaan we dit jaar weer doen en wel op 7 en 8 juni. Elke avond voor maximaal 100 bezoekers. De avond bestaat dus uit gezellige meezingers van bekende lokale artiesten, Wes en Mirjan Leurs, Jacques Schuiling en de sofzangers van CV de Batsers. Tussendoor een 3-gangen diner en enkele drankjes. Dat voor maar €27,50 per persoon.
En deelnemers uit Elst, die beslist niet zelf kunnen komen en geen vervoer kunnen regelen, die komen we ophalen en weer thuisbrengen.

De toegangsbewijzen verkopen we nu nog op woensdagmiddag 31 mei in de bibliotheek van Elst (14 tot 16 u) en op  donderdagochtend 1 juni  (10 tot 12 u) in de Huiskamer van Elst, Kokkeland 17 ( bij Aster). Betalen via pinnen is ook mogelijk. Haast je, want meer dan de helft van de kaarten is al verkocht.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *