In maart, april en mei en dit najaar organiseert de gemeente, samen met de politie en de Huiskamers van Overbetuwe een cursus voor senioren. Onder de noemer van digitale weerbaarheid gaat dat over internet fraude, fishing, spoofing, babbeltrucs etc. Op dinsdag 2 mei was de bijeenkomst in Elst, in het Wapen van Elst. Met ongeveer 75 deelnemers was dat volle bak. Daarom volgt er dit najaar een extra bijeenkomst in Elst. De aftrap werd gedaan door de Burgemeester. In deze interactieve middag bleek, dat er al heel wat ouderen te maken hebben gehad en slachtoffer zijn geworden van deze vormen van criminaliteit.

Ben je niet geweest en wil je toch weten welke belangrijke informatie er werd gedeeld? Klik hier voor het leesbare PDF-bestand.
Een andere erg interessante brochure vind je hier.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *