Bij de foto’s: deel van de zaal, voorbereiding Paasbrunch, deel van de zaal, ander deel, gebak met opdruk jubileum en de balonnen.

 Op donderdag 6 april was het feest in de Huiskamer van Elst.

5 jaar geleden op 12 april 2018 zijn we gestart met ontmoeten en verbinden in de bieb. Trots op wat we in die 5 jaar hebben bereikt: heel veel mensen wekelijks een gezellige ochtend bezorgen. Dat niet alleen, want we bieden iedereen een warme ontvangst en verwennen ze tot en met. Ook leerden ze andere mensen kennen en hebben ze hun sociale netwerk kunnen vergroten. Daarom: een Paasbrunch voor iedereen met na afloop als leuke verrassing een linnen tas met 5-jaar Huiskamer opdruk. Alles mede mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers (foto), gulle gevers van #OverbetuweDoet, Jumbo en Albert Heijn en niet te vergeten het team van Aster Uitvaartzorg.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *