Op 6 oktober 2022 als afsluiting van de week tegen eenzaamheid heeft er in de Huiskamer van Elst een gezellige brunch plaatsgevonden. Er was gekozen voor een iets andere invulling. Eerst was er natuurlijk zoals altijd het kopje koffie/thee, vervolgens werd een loterij gehouden, waarbij leuke prijsjes werden weggegeven. Om 11 uur werd het buffet geopend.

De vrijwilligers van de Soeptafel hadden heerlijke soep gemaakt, hiermee werd begonnen. Daarna werd er tot ieders verrassing frietjes, minisnacks en een slaatje geserveerd. Er werd enorm gesmuld. Maar er volgde nog een verrassing, namelijk iedereen ontving nog een heerlijk toetje, het kon niet op. Mensen gingen blij en met een voldaan gevoel de deur uit. Al met al wederom weer een geslaagde brunch in de Huiskamer van Elst.

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *