Met het aansnijden van de taart opende wethouder Chantal Teunissen woensdag 7 september, officieel de Huiskamer in Oosterhout. “Het is geweldig dat deze vrijwilligers het ontmoeten en de verbinding voor jong en oud op deze manier organiseren. Daar waar mensen samenkomen, ontstaan de meest mooie initiatieven. Ik hoop in ieder geval dat er dankzij deze fantastische vrijwilligers in de Huiskamer veel koppen heerlijke koffie worden geschonken en gedronken”, aldus wethouder Teunissen.

De ontmoetingsplek in Dorpshuis De Schakel is een van de vele huiskamers in de gemeente Overbetuwe. Eerder werd onder andere in Driel, Randwijk en Elst al een ontmoetingsplek geopend, waarmee een nauwe samenwerking is.

Initiatiefnemers Ruud Geerts en Theo Voorn (de laatste was online aanwezig) zijn blij dat er nu ook in Oosterhout een ontmoetingsplek is. De grote opkomst bij de opening laat zien dat er behoefte is aan ontmoeten en verbinden.

De Huiskamer in Oosterhout is iedere woensdag van 10.30 tot 13.00 uur geopend. Het is een plek waar men elkaar kan vinden, aan activiteiten kan deelnemen, en waar ook hulpvragen kunnen worden gesteld. Inmiddels is er al een grote groep enthousiaste vrijwilligers geworven die koffie, thee en soep serveren.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *