Op 15 en 16 juni hebben we een Dinnershow georganiseerd in het Wapen van Elst. Dat werd door onze stichting voor het eerst georganiseerd en dat werd één groot feest! Eerder was er vele jaren de jaarlijkse Dagtocht Ouderen Elst en die stichting heeft hun taken en doel overgedragen aan ons. Niet een dagje met de bus, maar een gezellig uitje in eigen dorp!
Op woensdag waren er 95 bezoekers en op donderdag 85. Een hele goede verzorging door de mensen van het Wapen van Elst en de muzikale omlijsting door onze eigen Henkie (lief klein konijntje), Sjaak Schuiling en het Shantykoor “De Heeren van de Ommelanden”, maakten het feest compleet. Jumbo sponsorde voor iedereen een mooie persoonlijke foto, Bewoners van Overbetuwe sponsorde met cheques van OverbetuweDoet en ’t Soetrijck Elst gaf elke bezoeker een zakje met een paar bon bons!

De gratis foto kan iedereen ophalen op donderdagen vanaf 7 juli tussen 10 en 12 uur: Kokkeland 17 Elst.
We kregen ook een opdracht van iedereen: zo’n leuk feest is voor ons heel lang geleden, dus zo snel mogelijk weer !
Bedankt sponsoren: Jumbo Macleane, bewoners via OverbetuweDoet en ’t Soetrijck.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *