Ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander zijn 9 inwoners uit onze gemeente benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en 1 inwoner tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Frits van Ommeren uit Elst is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn penningmeesterschap voor de Katholieke Bond Ouderen Overbetuwe en penningmeesterschap plus bestuurslidmaatschap bij de Vereniging Elster Carnavalsoptocht. Daarnaast voor zijn bestuurslidmaatschap en coördinerend werk voor de verhuur van de blokhut Scouting Elst. Tot slot voor zijn vrijwilligerswerk voor carnavalsvereniging Zet ‘m Op.

Overzicht gedecoreerden 2022

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.