De Stichting Ontmoeten en Verbinden/ Huiskamer van Elst organiseert op 15 en 16 juni 2022 een Dinnershow voor de ouderen in Elst. Eerder verzorgde de stichting Dagtocht Ouderen Elst al vanaf 1948 jaarlijks een dagtocht voor 65-plussers uit Elst. Die stichting is vorig jaar opgeheven en het organiseren van een één of twee jaarlijkse activiteit voor ouderen in Elst is overgenomen door de stichting waar ook de Huiskamer van Elst en de Soeptafel onder valt.

De Dinnershow wordt gehouden in de grote zaal van het Wapen van Elst en elke avond kunnen maximaal 100 bezoekers genieten van vooral Nederlands talige muziek door lokale en bekende artiesten. Tussendoor wordt een heerlijk 3-gangen diner voorgeschoteld en in totaal 3 consumpties. Ook is er voor iedereen een leuke verrassing. Aanvang 16.30 tot ongeveer 20.30 uur. Voor mensen die niet zelf kunnen komen is er een haal en breng service beschikbaar.

Toegangsbewijzen zijn beschikbaar vanaf 11 mei en kosten €25,- per persoon. Op woensdagmiddag 11 en 18 mei van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek in Elst en vanaf 12 mei elke donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in de Huiskamer van Elst, bij Aster, Kokkeland 17. Betalen met de pinpas is daar ook mogelijk.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.