Sinds vorig jaar is de bibliotheek gestart met het IDO (Informatiepunt Digitale Overheid)

Naast onze digitale hulp met allerlei problemen, waarvoor senioren een afspraak kunnen maken in ons digitaal café en de digitale telefonische hulplijn (Bel naar: 024-327 49 99​ (bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur)

Kunnen mensen die problemen hebben met de digitale overheid terecht op donderdagmiddag in bibliotheek Elst van 14.00-16.00 uur.

Dit gaat uitgebreid worden met een keer per maand het OV- spreekuur. 2 ov-ambassadeurs geven dan op alle oopenbaar vervoer-vragen antwoord en ze gaan zelfs een keer samen een soort proefreisje maken om het echt te ervaren, mocht dat nodig zijn.

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.