In december heeft het bestuur besloten om alle bezoekers voorafgaand aan de Kerst  een leuke attentie te bezorgen. 150 Kerststerren zijn op 17, en 18 december bij de bezoekers bezorgd door onze vrijwilligers.

Op de foto op de startpagina reikt Renate Diks het bloemetje uit aan Henk en Truus Baltussen. Op deze pagina de mooie bijgeleverde kaart, Antjella en Margareth bezig met de stickers op de kaarten plannen en onderaan een deel van de bloemen klaar om te verdelen. Ook nog net op de datum, dat we te horen kregen, dat er tot en met 14 januari 2022 weer een lockdown van kracht werd. Weer heel veel lieve opmerkingen van de dankbare ontvangers.

 

 

 

 

 

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *