Zondag 26 september opende de Huiskamer van Elst voor het eerst haar deuren op de zondag. Dit wordt, naast de donderdag, ook een moment om de Huiskamer te bezoeken.

De zondag is zo’n dag, als er geen bezoek over de vloer komt, heel lang kan zijn. Vandaar dat nu de mogelijkheid wordt geboden om ‘s middags van 14.00-16.00 uur een plek te hebben om naar toe te gaan voor kopje koffie en ontmoeting. Dit is waar de Huiskamer van Elst voor staat: verbinding, ontmoeting in een gezellige ambiance en sfeer, waarbij persoonlijke aandacht voor elkaar centraal staat.

De zon scheen volop, dus iedereen kon heerlijk in de tuin en de serre, met open deuren, zitten. Inmiddels zijn we helemaal ingeburgerd op Kokkeland 17 (Aster uitvaartzorg), er was gezorgd dat er iets lekkers bij de koffie was, er werd gezellig gekletst met elkaar en er was persoonlijke aandacht voor iedereen. Echt een fijn zondagsgevoel!

In oktober staat de zondag openstelling gepland op 31 oktober. Op deze middag staat er ook een boekpresentatie op de agenda. Informatie hierover volgt nog in een volgende editie van deze krant.

Huiskamer van Elst is blij en erkentelijk voor de samenwerking met Aster uitvaart zorg, die de deuren van haar zeer mooie locatie openstelt voor ontmoeting en verbinding. Hierin zie je het nut van samenwerking en krachten bundelen terug.

Iedereen is welkom om eens binnen te lopen op donderdagmorgen van 10.00-12.00 uur of de laatste zondag van de maand van 14.00-16.00 uur. Informatie: www.huiskamervanelst.nl of volg ons op Facebook.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.