Bestuur en vrijwilligers van de Huiskamer van Elst hebben afgelopen zondag 19 september een inspirerende teambuilding dag gehad.

“We werden hartelijk ontvangen op De Buurderij Lage Hof in Overasselt. Een multifunctioneel centrum voor ontmoeting en participatie voor de inwoners van Overasselt. Hier zijn net als in De Huiskamer van Elst enthousiaste en betrokken vrijwilligers actief in het huiskamercafé en de tuin erom heen. Natuurlijk werd de dag met koffie en thee gestart en cake gebakken door de voorzitter van stichting Ontmoeten en verbinden Elst, waar de Huiskamer onder valt.

Naast een presentatie over het reilen en zeilen op De Buurderij, kregen we een rondleiding door het museum en over het terrein, waar onder andere een smederij, houtzagerij en ouderwets karnhuisje zijn gevestigd en een mooie, grote moestuin. De Buurderij is eigenlijk een soort van mini-openluchtmuseum, gerund door vrijwilligers. Ideeën werden geboren ook voor Elst.”

“We sloten deze dag af met een heerlijke lunch en drankje op het buitenterras. Natuurlijk passeerden ook een aantal zakelijk dingen de revue en werd er een uitleg gegeven over de koffer van het project HANDIG: hulpmiddelen voor mensen die vergeetachtig zijn of beginnende dementie hebben. Al met al een geslaagde dag met een lach en ook een traan (nadat de voorzitter het hele team bedankte voor hun enorme inzet) en de saamhorigheid opnieuw versterkt is.

Denk je nu ook dat is een leuke club om bij te horen! Kom gerust eens langs op donderdagmorgen tussen 10.00-12.00 uur voor een kopje koffie en een praatje, adres: Kokkeland 17 in Elst.”

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *