Huiskamer van Elst is dinsdag op de Dorpsstraat. De 3e dinsdag van juli is normaal de Dag van Elst van de Vierdaagse. De officiële Vierdaagse gaat niet door, maar de alternatieve wel. Dinsdag 20 juli begroeten we de wandelaars weer tussen 10 en 12 uur.
Ook jij bent welkom tot de 100 stoelen bezet zijn.
Er is een ophaal- en thuisbreng service via de Rotaryclub Elst voor mensen uit Elst, die slecht ter been zijn en anders niet kunnen komen. Bel daarvoor naar 06-51356508 (John)
We hebben het terras van Bij Dees uitgebreid tot 100 stoelen en houden ons strikt aan de anderhalve meter. Door ruim 100 sponsoren van OverbetuweDoet cheques kunnen we gratis koffie of thee aanbieden.
De Oldtimers zorgen weer voor gezellige muziek.
Er zijn standjes met ons Kookboek en er zijn heel veel Jumbo Vierdaagse boeken met losse plaatjes (voor een kleine vergoeding). Ook de lokale omroep RN7 is aanwezig. Je niet lekker voelen is vooral thuis blijven en NIET komen!

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *