Op zondag 13 december hebben we een drietal korte bijeenkomsten georganiseerd voor onze geregelde bezoekers. De gemeente had 100 boeken aangekocht om die te kunnen uitreiken aan onze geregelde bezoekers. Van die ruim 120 bezoekers hadden er maar liefst 70 aangegeven dat ze die graag zelf persoonlijk wilden komen ophalen. Aster Uitvaartverzorging had hun locatie op Kokkeland 17 daarvoor beschikbaar gesteld. Ze hebben meerdere gezellige zalen en voldoende ruimte om Corona-proof te kunnen ontvangen. Drie groepen van ruim 20 mensen kwamen hun Huiskamer Kookt-boek met nog een verrassing ophalen. Bij de bezoekers, die hadden aangegeven dat ze het boek liever thuis ontvangen wordt die de komende dagen bezorgd.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.