Huiskamer van Elst blijft actief en zorgt voor de verbinding met haar bezoekers en vrijwilligers. Zo is er een bel actie gestart en worden de bezoekers regelmatig gebeld door onze vrijwilligers om te vragen hoe het gaat en voor gezellig praatje.
9 april is er een nieuwe actie bijgekomen; alle bezoekers zijn vandaag verwend met 3 Kaaps viooltjes en een mooie ansichtkaart. Mooie actie zo net voor Pasen!
Alle bezochten waardeerden deze actie enorm, ze weten dat ze niet vergeten worden en dat er aandacht voor hen is.
De plantjes zijn geschonk
en door kwekerij “De Bunder” in Oosterhout, eigenaar Michel Rikken draagt De Huiskamer van Elst een warm hart toe, zijn schoonvader komt hier elke week met veel plezier voor het ontmoeten met andere inwoners. Top actie 👍.
Mocht u nou als bezoeker nog niet op de telefoonlijst staan of weet u iemand die behoefte heeft aan telefonisch contact laat het ons dan weten, door een berichtje te sturen naar info@huiskamervanelst.nl
Wij wensen u Fijne Pasen 🐣

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *