De bibliotheek met net als heel veel organisaties en instellingen waar mensen samenkomen tot en met 31 mei gesloten blijven. Ook de Huiskamer ontkomt er niet aan om op de donderdagochtend gesloten te blijven. Ook de proefopenstelling op de laatste zondagmiddagen van de maanden maart, april en mei komen daarmee te vervallen.

De besluiten en adviezen van overheid en RIVM worden daarmee opgevolgd.

Zo goed als mogelijk willen we wel telefonisch contact houden met onze ongeveer 90 regelmatige bezoekers. Niet van iedereen hebben we de naam en het telefoonnummer. Als jij een regelmatige bezoeker bent en je wilt graag regelmatig contact met een van de vrijwilligers: stuur dan een bericht naar info@huiskamervanelst.nl

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *