Met de Algemene Hulpdienst is een regeling getroffen voor het vervoer van personen, die de Huiskamer willen bezoeken maar niet in de gelegenheid zijn dit zelf te regelen. Onze projectgroep stelt een (heel) geringe financiële bijdrage beschikbaar en de coördinatie van de regeling komt in handen van de Algemene Hulpdienst Elst. Zij stellen ook vrijwillige chauffeurs beschikbaar die met hun privé-auto’s personen uit Elst zullen vervoeren naar en van de Huiskamer. De vervoersregeling gaat donderdag 9 januari in. De enkele reis kost bezoekers , die er gebruik van maken per rit 1 Euro.

Contact Algemene Hulpdienst:
Op werkdagen van maandag tot en met vrijdag zijn zij telefonisch bereikbaar van 9:00 uur tot 10:00 uur op nummer 0481 374926.  U kunt ook contact met opnemen door een mail te sturen naar info@hulpdienstelst.nl.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *