Het sociaal ontmoeten groeide en groeide. Steeds meer mensen wisten de bibliotheek op donderdagochtend te vinden. De leeshoek werd uitgebreid met extra tafels en stoelen, maar ook dat werd te krap. We wilden nog meer een Huiskamer sfeer en er werd gezocht naar een mogelijk om extra zitjes aan te schaffen. Dat lukte na een aanvraag uit Fonds maatschappelijk initiatieven en een bijdrage van de Bibliotheek OBGZ.  Dat maakte dat de sfeer deed denken aan een huiskamer en dat gevoel heerste ook bij de bezoekers, vandaar de naamgeving Huiskamer van Elst.
Burgemeester Toon van Asseldonk kwam voorjaar 2019 ook op bezoek.
Het aantal bezoekers schommelt najaar 2019 tussen 65 en 75. Opnieuw moet worden nagedacht over uitbreiding binnen de Bibliotheek.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *